Φροντίστε τον εαυτό σας!

Eco slim φαρμακεια

Έλλη Γεωργίου: ''Μόνο ένα βήμα χωρίζει την παχυσαρκία από την ανορεξία''.


Έλλη Γεωργίου: Γεια σας αγαπητές μου αναγνώστριες!

Σήμερα, πρόκειται να σας μιλήσω για την παχυσαρκία και για τις δυσκολίες της αντιμετώπισής της.

Έλλη Γεωργίου: Πρόσφατα, στην εκπομπή μας μιλήσαμε με τον καθηγητή Διαιτολογίας, Δρ. Φίλιππο Δελαμάνη, σχετικά με μια νέα μέθοδο αδυνατίσματος, το Eco Slim. Δυστυχώς, πολλοί από όσους παρακολούθησαν την εκπομπή, δεν χρησιμοποίησαν τις συμβουλές που δώσαμε με το σωστό τρόπο, κάτι που οδήγησε σε αρνητικές επιπτώσεις. Στη σημερινή μας εκπομπή, θα συζητήσουμε αυτό ακριβώς το θέμα.

Έλλη Γεωργίου: Όπως έχετε ίσως καταλάβει, το θέμα, που συζητάμε είναι το πώς θα αποφύγετε την ανορεξία, όταν λαμβάνετε τα σταγόνες άνθρακα Eco Slim.

Δρ. Δελαμάνης: Κατά κανόνα, η αιτία της ανορεξίας είναι οι δίαιτες με τις οποίες οι γυναίκες βασανίζουν τον εαυτό τους, καθώς είναι απελπισμένες να χάσουν βάρος. Αλλά όπως φάνηκε τελικά, αυτή δεν είναι η μοναδική αιτία.

Έλλη Γεωργίου: Ποια άλλη μπορεί να είναι η αιτία αυτής της τρομερής ασθένειας;

Δρ. Δελαμάνης: Όπως ήδη γνωρίζετε, λίγους μήνες μετά την εκπομπή, όπου προβλήθηκε το Eco Slim, αρχίσαμε να λαμβάνουμε πολλά παράπονα από γυναίκες, που αδυνάτισαν υπερβολικά και τώρα δεν ξέρουν τι να κάνουν με το εξαντλημένο και αδυνατισμένο σώμα τους.


Η φωτογραφία μιας κοπέλας, που κατηγόρησε την εκπομπή μας, μετά το επεισόδιο για το Eco Slim.

Δρ. Δελαμάνης: Το θέμα είναι, ότι το Eco Slim είναι ο ισχυρότερος φυσικός λιποδιαλύτης, που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον τομέα της διατροφής.

Το πρόβλημα είναι, ότι οι γυναίκες, που οδήγησαν τον εαυτό τους στην ανορεξία και πήραν παραπάνω σταγόνες Eco Slim, αποφάσισαν, ότι θα έπρεπε να κάνουν και επιπλέον δίαιτα, ώστε να έχουν μεγαλύτερο αποτέλεσμα. Και τα κατάφεραν. Το αποτέλεσμα τριπλασιάστηκε.
Ως αποτέλεσμα, γυναίκες που ζύγιζαν 100-120 κιλά, κυριολεκτικά σε 60 μέρες έγιναν ανορεξικές γυναίκες των 30 κιλών!

Έλλη Γεωργίου: Είναι κρίμα, που οι γυναίκες έστρεψαν ένα τέτοιο αποτελεσματικό προϊόν ενάντια στον ίδιο τους τον εαυτό. Αλλά θα ήθελα να μάθω πώς ακριβώς επιτυγχάνεται αυτό το απίστευτο αποτέλεσμα;

Δρ. Δελαμάνης: Αυτή είναι μια πολύ καλή ερώτηση. Ας κάνουμε μια παύση εδώ, ώστε να σας απαντήσω λεπτομερώς.

Αυτό το εξαιρετικά άμεσο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται χάρη στα αποκλειστικά φυσικά συστατικά, που αποδείχθηκαν αποτελεσματικά στον τομέα της διατροφής.

Το προϊόν ουσιαστικά είναι εύκολα διαλυόμενα σταγόνες, τα οποία περιέχουν βιταμίνες Β2, Β5, Β6, Β12, καφεΐνη, χιτοζάνη, εκχύλισμα Ινδικού Κολεού, εκχύλισμα γκουαρανά, εκχύλισμα καφέ φυκιών, ηλεκτρικό οξύ και L-καρνιτίνη. Το Eco Slim παράγεται, σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα και είναι εγκεκριμένο από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων.

Το Eco Slim πυροδοτεί τη διαδικασία διάλυση των λιποκυττάρων, επιταχύνει το μεταβολισμό, μειώνει την όρεξη, βελτιώνει την πέψη, καθαρίζει τον οργανισμό από τις τοξίνες, απομακρύνει τα περιττά υγρά, και σταματά την αποθήκευση του λίπους. Συνεπώς, κάποιος χάνει βάρος χωρίς δίαιτα ή γυμναστική.

Έλλη Γεωργίου: Οι ιδιότητες αυτού του προϊόντος είναι πραγματικά εκπληκτικές. Αλλά πού, κατά τη γνώμη σου, κρύβεται ο βασικός κίνδυνος για τους τηλεθεατές και αναγνώστες μας;

Δρ. Δελαμάνης: Έχει επιβεβαιωθεί, ότι ο βασικός κίνδυνος είναι οι δίαιτες. Όταν χρησιμοποιείτε το Eco Slim, δεν θα πρέπει να κάνετε παράλληλα και δίαιτα. Το σώμα χρειάζεται τα θρεπτικά συστατικά, που εισάγονται σε αυτό μέσω της τροφής.

Ένας άλλος λόγος είναι, ότι όταν το αδυνάτισμα επιτυγχάνεται τόσο εύκολα, κάποιοι άνθρωποι μπορεί να ενθουσιαστούν υπερβολικά και να το παρακάνουν. Αρχίζουν να σκέφτονται, ότι μπορούν να χάσουν περισσότερα κιλά και μπορούν να τα καταφέρουν καλύτερα, απλά γιατί δεν είχαν χάσει ποτέ τόσα κιλά τόσο γρήγορα. Όμως, συνειδητοποιούν την πραγματική κατάσταση πολύ αργά.


Η Ναταλία πάσχει από ανορεξία. Η κοπέλα ούτε καν παρατήρησε πότε έχασε 20 κιλά. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, αδυνάτισε μέσα σε 17 ημέρες!

Έλλη Γεωργίου: Φίλιππε, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Όλο και περισσότερες γυναίκες σήμερα πρέπει να αντιμετωπίσουν αυτό το πρόβλημα. Ωστόσο, τι θα μπορούσες να δώσεις ως συμβουλή στους τηλεθεατές μας ώστε να αποφύγουν αυτό το πρόβλημα;

Δρ. Δελαμάνης: Πιστεύω, ότι η αποτελεσματικότερη μέθοδος σε αυτή την περίπτωση, είναι μια απλή απόφαση για το στόχο. Πρώτα, αποφασίστε πόσο βάρος θέλετε να χάσετε. Για παράδειγμα, ζυγίζετε 80 κιλά και θα είστε ικανοποιημένες στα 55 κιλά. Για να επιτύχετε αυτό το στόχο, θα χρειαστείτε ένα πρόγραμμα 3 εβδομάδων με το Eco Slim, όχι όμως περισσότερο από αυτό! Πάρτε το προϊόν για ακριβώς αυτό το διάστημα, συνεχίστε να τρώτε ό,τι θέλετε και τη στιγμή, που η ζυγαριά δείξει 55 κιλά, βάλτε μια τελεία και σταματήστε να παίρνετε το προϊόν. Με αυτό τον τρόπο, σίγουρα θα πετύχετε το στόχο σας και δεν θα ξεπεράσετε τα όρια που έχετε θέσει.

Δρ. Δελαμάνης: Θα πρέπει να τρώτε διάφορες τροφές και η ποσότητα θα πρέπει να είναι αρκετή, ώστε να αποφύγετε τη δυσφορία που προκαλεί η πείνα. Η χρήση του Eco Slim, θα σας αδυνατίσει έτσι κι αλλιώς, συνεπώς η δίαιτα εδώ είναι άχρηστη.

Έλλη Γεωργίου: Έχουμε επίσης την πληροφόρηση, ότι κυκλοφορεί μεγάλος αριθμός απομιμήσεων στην αγορά, γι' αυτό πώς μπορούμε να είμαστε εξασφαλισμένες, ότι αγοράζουμε το γνήσιο Eco Slim και όχι κάποια απομίμηση;

Δρ. Δελαμάνης: Το Eco Slim διαθέτει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις στην Ελλάδα και ο πιο αξιόπιστος τρόπος για να το αγοράσετε (έως ότου κυκλοφορήσει και στα φαρμακεία) είναι να το παραγγείλετε από την ιστοσελίδα του επίσημου αντιπροσώπου. Εγγυάται ποιότητα και εξασφάλιση ενάντια στις απομιμήσεις.

Έλλη Γεωργίου: Για να συνοψίσουμε, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες και όλους υγεία. Και να θυμάστε, χάρη στη σύγχρονη ιατρική πολλά προβλήματα μπορούν να λυθούν με γρηγορότερο κι αποτελεσματικότερο τρόπο! Το Eco Slim είναι ένα ξεκάθαρο παράδειγμα.

Για όσες και όσους θέλουν να χάσουν βάρος, μην ξεχάσετε δύο βασικές αρχές. Η πρώτη- για να αδυνατίσετε, δεν πρέπει να πεινάσετε! Και η δεύτερη- για να αδυνατίσετε πρέπει να παίρνετε το Eco Slim! Φροντίστε τον εαυτό σας!
Σχόλια: (4

Μπορείτε να στείλετε τα σχόλια και την κριτική σας στη διαδικτυακή σελίδα του Eco Slim και θα τα δημοσιεύσουμε εδώ!
Μαρία (Αθήνα)
Οι συμβουλές της Έλλης είναι πάντα επί του σημείου. Στην εκπομπή της ακούγονται μόνο οι καλύτερες συμβουλές! Εδώ και 2 εβδομάδες έχω αρχίσει το πρόγραμμα με το Eco Slim. Έχασα 22 κιλά!!! Το βάρος μου κυμαίνεται κοντά στα 48 κιλά τώρα και δεν αυξάνεται! Είμαι τόσο ευγνώμων! Μου άρεσε όλη η διαδικασία αδυνατίσματος γιατί δεν χρειάστηκε να περιορίσω τον εαυτό μου από κάτι!Αλεξία (Καβάλα)
Συμφωνώ απόλυτα. Εξαιρετικό προϊόν αδυνατίσματος! Σηκώνεσαι το πρωί και βλέπεις τα κιλά στη ζυγαριά να μειώνονται ολοένα και περισσότερο!
Σάντυ (Αθήνα)
Είναι φυτικό το προϊόν; Απλά έχω διαβήτη και διάφορες αλλεργίες σε φάρμακα, ακόμα και στις αντιβιώσεις:( Αλλά θέλω τόσο πολύ να αδυνατίσω!
Έλλη Γεωργίου (Αθήνα)
Μία από τις ασθενείς μου πάσχει επίσης από διαβήτη. Της έγραψα το Eco Slim για ένα μήνα. Κατάφερε να χάσει 19 κιλά. Ακόμα και το επίπεδο σακχάρου στο αίμα της μειώθηκε ελαφρά, καθώς είναι άμεσα συνδεδεμένο με την απώλεια βάρους.Αιμιλία (Θεσσαλονίκη)
Ονειρευόμουν ένα αδύνατο σώμα εδώ και χρόνια... Άκουσα γι' αυτά τα σταγόνες πριν 3 μήνες περίπου, αλλά δίσταζα να τα αγοράσω. Η μαμά μου με έπεισε και τελικά δοκίμασα. Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα! Τώρα αδυνατίζουμε μαζί!
Ιωάννα (Χανιά)
Πάλι καλά που είδα αυτή την εκπομπή. Σίγουρα θα παραγγείλω το προϊόν και επιτέλους θα αδυνατίσω!
Κατερίνα (Αθήνα)
Δοκίμασα κι εγώ το Eco Slim. Τι μπορώ να πω; έσωσε την οικογένεια και το γάμο μου! Είναι θαυματουργό! Ο άνδρας μου άρχισε να με βλέπει ξανά σαν γυναίκα και αυτό μου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση!Χρυσάνθη (Λάρισα)
Έχω ήδη παραλάβει το πακέτο μου με το Eco Slim! Οι κριτικές και τα σχόλια για το προϊόν με έκαναν να δοκιμάσω και να αρχίσω να χάνω επιτέλους τα παραπανίσια κιλά. Υπόσχομαι να μοιραστώ μαζί σας το αποτέλεσμα!!!
Ηλιάννα (Αθήνα)
Έχω δοκιμάσει άπειρα προϊόντα για να χάσω βάρος αλλά δυστυχώς το αποτέλεσμα πάντα ήταν πολύ κάτω από το προσδοκώμενο. Το ύψος μου είναι 1,62 και ζυγίζω 105 κιλά... πραγματική τραγωδία! Θέλω να χάσω 35 κιλά. Έχω μεγάλες ελπίδες ότι θα τα καταφέρω με το Eco Slim! Το προϊόν είναι φυτικό, γι' αυτό δεν φοβάμαι.
Αλεξάνδρα (Σπάρτη)
Παρέλαβα το πακέτο Eco Slim χθες. Μόλις έλαβα την ειδοποίηση, έτρεξα στο ταχυδρομείο για να το πάρω και σκέφτηκα ότι αυτή είναι η τυχερή μου μέρα, η μέρα που θα αρχίσω να αδυνατίζω. Αρκετά με τις αναβολές... Επιτέλους θα χάσω κιλά. Χάρη στην Έλλη και την εκπομπή της! Ό,τι ακριβώς χρειαζόμουν είναι αυτό το λινκ! Είμαι πολύ τυχερή που το βρήκα τόσο εύκολα!
Στεφανία (Βέροια)
Πολλά ευχαριστώ στους συντελεστές της εκπομπής σας και στους δημιουργούς του Eco Slim! Τα περιττά κιλά πραγματικά εξαφανίστηκαν πολύ γρήγορα και τα καλά νέα είναι ότι δεν επανέρχονται! Έχω ήδη συστήσει το προϊόν στις φίλες μου αλλιώς θα πεθάνουν από την πείνα και τις δίαιτες. Πρόσφατα είδα και μια αμερικάνικη εκπομπή για το Eco Slim.Αθανασία (Θεσσαλονίκη)
Δοκίμασα το Eco Slim και το αποτέλεσμα; Μέσα σε 5 εβδομάδες έχασα 18,5 κιλά!!! Δεν μπορώ καν να το πιστέψω! Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν στην προβολή του προϊόντος αυτού! Βοηθά πάρα πολύ κόσμο να αδυνατίσει. Μόλις παράγγειλα ακόμα μια συσκευασία!Έλλη Γεωργίου (Αθήνα)
Στεφανία και Αθανασία, η απώλεια βάρους σας είναι θεαματική. Σας συμβουλεύω να μη χάσετε άλλο βάρος.
Τζένη (Αθήνα)
Ουάου! Τα αποτελέσματα είναι φοβερά! Σκέφτομαι σοβαρά να το δοκιμάσω... Χθες ζυγίστηκα και με έπιασε κατάθλιψη...
Τζωρτζίνα (Αθήνα)
Παράγγειλα 2 τεμάχια Eco Slim! Το ένα για μένα και το άλλο για τη φίλη μου. Η μέθοδος είναι εξαιρετική, μέσα σε 2 εβδομάδες κατάφερα να χάσω σχεδόν 12 κιλά. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Για όσες αναρωτιούνται- το προϊόν είναι απόλυτα ΑΣΦΑΛΕΣ! Είμαι αλλεργική σε πολλά συστατικά αλλά με το Eco Slim δεν είναι κανένα πρόβλημα!Ναταλία (Αθήνα)
Επιβεβαιώνω, το προϊόν έχει όντως πολύ καλό αποτέλεσμα. Μια φίλη μου επίσης έχασε πολλά κιλά με το Eco Slim, 19 κιλά σε ένα μήνα! Πολύ εντυπωσιακό!
Μπέττυ (Ηράκλειο)
Οι φωτογραφίες σας είναι πολύ ενθαρρυντικές κορίτσια, σκέφτομαι να παραγγείλω κι εγώ να δοκιμάσω. Θα αρχίσω αύριο κιόλας!!!
Στέλλα (Αθήνα)
Το Eco Slim είναι απλά ένα θαύμα! Έχασα 17,5 κιλά σε 1 μήνα! Χωρίς καμιά δίαιτα!! Έγινα επιτέλους μια όμορφη και αδύνατη κοπέλα!Ελένη (Θεσσαλονίκη)
Τέλειο προϊόν! Επιστημονικά αποδεδειγμένο! Επιβεβαιώνω και εγώ, αδυνατίζεις και τρως, τρως και αδυνατίζεις!!!
Μαρία (Θεσσαλονίκη)
Καλά το αποτέλεσμα είναι απλά ουάου! Παίρνεις μόνο το Eco Slim σωστά; Χωρίς δίαιτα;
Έλλη Γεωργίου (Αθήνα)
Σωστά Μαρία, το αποτέλεσμα του Eco Slim ΔΕΝ βασίζεται στην πείνα, η οποία παρεμπιπτόντως ποτέ δεν έχει αποτέλεσμα, γιατί τα χαμένα κιλά αργά ή γρήγορα επιστρέφουν και πάλι. Με αυτό το προϊόν, μπορείς να διατηρήσεις το αποτέλεσμα, το οποίο έχεις επιτύχει, και τα χαμένα κιλά δεν θα επιστρέψουν ποτέ ξανά. Να οι φωτογραφίες που μας έστειλε μια φίλη της εκπομπής μας:Κάτια (Πάτρα)
Έχουν περάσει 22 μέρες από τότε που ξεκίνησα να παίρνω τα σταγόνες Eco Slim. Έχω χάσει ήδη 27,3 κιλά. Το αρχικό μου βάρος ήταν 93 κιλά και τώρα είναι 65,7. Νιώθω υπέροχα και μου αρέσει πολύ η εμφάνισή μου! Συνιστώ σε όλες ανεπιφύλακτα να δοκιμάσουν αυτό.Δωροθέα (Αθήνα)
Είναι πολύ σημαντικό για μένα να χάσω 14 κιλά. Κρίνοντας από τα σχόλια, πιστεύω, ότι αυτή είναι η ευκαιρία μου. Θέλω να παραγγείλω και να αρχίσω να το παίρνω όπως συνιστά η Έλλη. Είναι υπέροχο, που το προϊόν είναι φυτικό και μπορούμε να χάσουμε κιλά χωρίς δίαιτα! Ευχηθείτε μου καλή τύχη γιατί τη χρειάζομαι! crucially important for me to drop 14 excess kilos. Judging by the reviews, I think this is my real chance. I want to order and begin taking Eco Slim όπως συνιστά η Έλλη. Είναι υπέροχο, που το προϊόν είναι φυτικό και μπορούμε να χάσουμε κιλά χωρίς δίαιτα! Ευχηθείτε μου καλή τύχη γιατί τη χρειάζομαι!
Τατιάνα (Αθήνα)
Γεια σε όλες! Αδυνάτισα με τη βοήθεια του Eco Slim. Η αδελφή μου το έφερε από τη Γαλλία πριν ένα χρόνο, όταν ακόμα δεν κυκλοφορούσε στην Ελλάδα... θα είμαι ειλικρινής λοιπόν... ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα τέτοιο αποτέλεσμα! Δεν ήθελα στην αρχή να το δοκιμάσω, αλλά με έπεισε η αδελφή μου. Ως αποτέλεσμα, έπρεπε να αλλάξω όλη μου τη ντουλάπα, όλα μου τα ρούχα ήταν μεγάλα πλέον. Συνολικά, κατάφερα να χάσω 13 κιλά σε 2 εβδομάδες (από 67 πήγα 54)!!! Τώρα το βάρος μου παραμένει σταθερό και δεν αλλάζει!!! Συνιστώ σε όλες να το δοκιμάσετε! Μέσα σε μόλις λίγες μέρες, θα δείτε το αποτέλεσμα με τα ίδια σας τα μάτια!Μαίρη (Θεσσαλονίκη)
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικοδέσποινα του προγράμματος, Έλλη Γεωργίου (για μένα μια από τις καλύτερες παρουσιάστριες εκπομπών υγείας), καθώς και σε όλες που έγραψαν τα σχόλιά τους για το Eco Slim. Το επεισόδιο αναμφίβολα αποτέλεσε μεγάλη βοήθεια για όσες γυναίκες θέλουν να απαλλαγούν από τα περιττά κιλά. Είμαι 33 ετών και τα τελευταία χρόνια αντιμετώπισα μεγάλες δυσκολίες λόγω των πολλών κιλών μου. Δεν μπορούσα να κουνηθώ με ευκολία, η αναπνοή μου κοβόταν, τα πόδια μου και η πλάτη μου πονούσαν πολύ. Κουραζόμουν πανεύκολα και ήμουν απλά απαθής... Οι επιπτώσεις του βάρους γνωστές... Όταν είδα την εκπομπή, αποφάσισα να παραγγείλω άμεσα και το αποτέλεσμα του Eco Slim ξεπέρασε τις προσδοκίες μου!!! Τώρα ζυγίζω 62 κιλά, ενώ πριν ήμουν 93! Νιώθω απίστευτα ελαφριά τώρα και μπορώ να κάνω οτιδήποτε θέλω, ενώ φαίνομαι τουλάχιστον 10 χρόνια νεότερη! Όλοι οι πόνοι και η δυσφορία εξαφανίστηκαν και η υγεία μου βελτιώθηκε! Με εκτίμηση, Μαίρη

Μπορείτε να μας στείλετε τα σχόλιά σας στην ιστοσελίδα του Eco Slim και θα τα δημοσιεύσουμε εδώ!